Hulpmiddelen bij het leren van Spaans

Als je manieren zoekt om je voor te bereiden voordat je aankomt bij LAE Madrid of als je naar manieren zoekt om je Spaanse vaardigheden op te schroeven dan kunnen wij je een aantal van de beste apps en podcasts beschikbaar voorstellen. Al deze hulpbronnen zijn handig voor beginners tot aan geavanceerde Spaanse sprekers. Wanneer je werkt aan je Spaanse vaardigheden dan helpt het altijd om nieuwe manieren van leren te proberen. Deze hulpbronnen bij het leren van Spaans. Dit maakt ze allemaal zeer goede opties!

.

Duolingo, resource for learning Spanish

Duolingo” is een geweldige plek om te beginnen met het leren van de Spaanse taal. De sfeer van deze app is zeer relaxed en stelt je in staat om op een positieve en leuke manier te leren, net zoals bij LAE Madrid! Een erg gave functie van deze app is de vertaalsectie, hier kun je elke tekst invoeren die je wilt en deze snel vertalen.

.

24/7, resource for learning SpanishDe “24/7 Spanish tutor” focust op alles wat je nodig hebt om te genieten van de mooie Spaanse taal. Het bied je categorieën aan zoals stad en land, perfect om te leren over de prachtige stad Madrid, evenals basiszinnen. Een leuk detail is een vragencategorie die super waardevol kan blijken voor nieuwe sprekers, sinds we allemaal weten dat vragen een essentieel deel uitmaken van het dagelijkse leven wanneer je verdwaald bent.

.

Spanish verb champion, resource for learning Spanish

Ben je op zoek naar een leuke, effectieve manier om je Spaanse kennis te verbeteren? Deze app, “Spanish verb champion”, is perfect voor iedereen bij LAE Madrid omdat het focust op serieus leuk Spaans, net zoals wij dat doen om je spreekvaardigheden te verbeteren.

.

Spanish in a month, resource for learning SpanishDeze applicatie, “Spanish in a month”, gebruikt prachtige afbeeldingen van de Spaanse cultuur om je de taal te leren door middel van beeldherinnering, een mooie gelegenheid voor wie effectiever leert met gebruik van plaatjes in plaats van woordassociaties.

.

Learn Spanish, resource for learning SpanishLAE Madrid raadt een nieuwe app, “Learn Spanish”, aan voor beginners, sinds het focust op het aanleren van veel basiswoorden die je vertrouwd zullen maken met de Spaanse taal en ook je Spaanse kennis zal blijven vergroten! Bij de basis beginnen en je Spaanse kennis verbeteren zal je helpen bij je overstap naar Madrid!

.

Living Language-Spanish, resource for learning SpanishAls je op zoek bent naar een app die je door vele Spaanse niveaus leidt, dan is dit de app voor jou! “Living Language-Spanish” leid je door basis Spaans, gemiddeld Spaans en gevorderd Spaans. Dit stelt je in staat om je Spaans te verbeteren en deze verbetering te evalueren.

.

Learn a Language with Michel Thomas, resource for learning Spanish

Probeer je kennis te maken met een andere app? Bekijk deze nieuwe app eens, “Learn a Language with Michel Thomas”, LAE Madrid gebruikt deze unieke app omdat de leerstijl helemaal audio gebaseerd is. Hierdoor biedt het een nieuwe manier aan om Spaans te leren als lezen niet helemaal jouw stijl is!

.

Spanish Language Guide and Audio, resource for learning Spanish“Spanish Language Guide and Audio” is de perfecte app voor beginners omdat het de belangrijkste zinnen uit veel categorieën aanleert die essentieel zijn in een nieuw land, vooral wanneer je een nieuwe taal spreekt! Deze app zal je in staat stellen om je zelfvertrouwen te vergroten door middel van de sleutelzinnen over Madrid; LAE Madrid ziet deze app als een goed beginpunt voor nieuwe Spaanse sprekers!

.

spanish_learning_pod

¨Notes in Spanish¨biedt gratis audio en video aan dat focust op alledaagse onderwerpen en situaties om je Spaanse spreekvaardigheden te verbeteren en je geïnteresseerd te houden in elke onderwerp terwijl je werkt aan je Spaanse niveau. De app beschikt over alle niveaus en is ervoor gemaakt om iedereen van beginners tot aan gevorderde die hun spreekvaardigheden en zelfvertrouwen willen verbeteren te helpen.

 

.

learn_out_loud

¨Learn out Loud¨is een zoekmachine dat focust op leren via podcasts, hier kun je zoeken naar Spaanse podcasts en andere gratis hulpmiddelen die beschikbaar zijn om te downloaden.  Dit is een geweldige site als je meer wilt leren over een specifiek onderwerp van de Spaanse taal of wanneer je graag zou willen leren over een cultureel aspect terwijl je werkt aan je spreekvaardigheden. Ze hebben zoveel onderwerpen dat er vast iets voor iedereen bijzit!