Leer Spaans en date met Spanjaarden – Speed Dating!

Leer Spaans en date met Spanjaarden – Speed Dating!

Jaume die studenten date advies geeft

Jaume die studenten date advies geeft

Wie is jouw ideale date? Wat zoek je in iemand anders? Vragen als deze zijn belangrijk om te leren voordat je je aanmeldt voor een speed dating Spaanse taal uitwisseling activiteit. Culturele activiteiten van LAE Madrid zijn niet standaard! We houden ervan om nieuwe en leuke manieren te creëren om Spaans te oefenen terwijl je meer over de lokale Spaanse cultuur leert. Daarom hebben wij “Leer Spaans en date met Spanjaarden – Speed dating”. Dankzij Jaume leren de niet-Spaanse leerlingen over date topics en uitdrukkingen in het Spaans in een 45-minuten durende les voordat de Spanjaarden komen. Deze les behandelt belangrijke onderwerpen, zoals gespreksonderwerpen om te vermijden, persoonlijkheidskenmerken, hobby’s en interesses, en daarnaast ook een leuk en interactief spel om te oefenen met de andere studenten. Het doel is om de niet-Spanjaarden opgewarmd en klaar te stomen voor de laatste uitdaging – Speed dating met de Spanjaarden. Als een must is er tinto de verano dat veel gedronken zal worden tijdens de activiteit bij LAE Madrid. Dit allemaal maakt van de culturele activiteit de perfecte omgeving om te leren terwijl je geniet van de avond.

Studenten oefenen hun Spaans tijdens het Speed dating

Studenten oefenen hun Spaans tijdens het Speed dating

Na de les begint het Speed daten. Een speed date bij La Aventura Española is een klein beetje anders dan een speed date die je wellicht gezien hebt in films, dit omdat we graag onze eigen twist toevoegen aan onze activiteiten. LAE Madrid speed dating is socialer, waar iedereen kan staan, drinken, mengen en kan switchen naar de volgende date wanneer Jaume de bel luidt. Iedereen in de kamer spreekt Spaans wat het een geweldige mogelijkheid maakt om je taal te verbeteren, dit omdat het een alledaagse situatie is. De Spanjaarden zijn heel geduldig met de studenten die nog niet zo´n goed Spaans taalniveau hebben, dit maakt de avond heel aangenaam. Je Spaans ontwikkelen in een situatie waarvan je ook deel zou uitmaken in het dagelijkse leven maakt het net dat kleine beetje leuker! Gewoon voor het geval dat iemand vast komt te zitten met onderwerpen om over te praten gaan er gespreksonderwerp kaartjes rond om je vertrouwen een boost te geven en om ideeën te krijgen.

Scorekaarten gaan rond om anoniem te kiezen of je iemand hebt gevonden die hetzelfde denkt over jou. Na het switchen van date partners heeft de student de mogelijkheid om op te schrijven wie ze misschien in de toekomst zouden willen zien. Dit is waar wij komen helpen! Deze kaarten worden verzameld aan het einde van de avond, en een email wordt verstuurd naar diegene die een perfecte match zouden kunnen zijn. Speed dating bij LAE Madrid is heel ongedwongen en luchtig, en deze culturele activiteit is de perfecte mix van het oefenen van de Spaanse taal en een avondje uit!